حجت الاسلام والمسلمین حسینعلی داستانی در گفت و گو با سرویس استان های مرکز خبر حوزه، با اشاره به تشکیل دفتر تحقیق، نظارت و بازرسی حوزه علمیه اصفهان در سال 1387، گفت: در گذشته وظایف این دفتر توسط معاونت های دیگر انجام می شد، اما با تشکیل آن وحدت رویه ای در زمینه تحقیق، نظارت و بازرسی از معاونت ها، مدارس، طلاب و روحانیون صورت گرفته است.
وی افزود: مبنای فعالیت این دفتر بر پیشگیری و حفظ حرمت و صیانت از حوزه است.
حجت الاسلام والمسلمین داستانی ادامه داد: به منظور آگاهی بخشی به طلاب ، از شخصیت های برجسته قوه قضاییه بویژه دادستان ویژه روحانیت دعوت می شود تا در میان طلاب، روحانیون و کارکنان حوزه حضور یابند و نسبت به آنچه که آنان را تهدید می کند، آگاه کنند.
وی با بیان این که پیشگیری همیشه بهتر از درمان است، اظهار داشت: آشنایی طلاب نسبت به فرق و نحله ها امری ضروری است؛ زیرا اگر این آشنایی و آگاهی صورت نگیرد، امکان به اشتباه افتادن و به خطا رفتن وجود خواهد داشت.
مسئول دفتر نظارت حوزه علمیه اصفهان با بیان این که در آموزش روش زندگی برای طلاب برنامه هایی اجرا شده است، گفت: یکی از علل راه اندازی این دوره آن است که طلاب در چگونگی برخورد با خانواده، دچار مشکل نشوند.
وی یادآور شد: با همکاری ارگان ها و نهادهای مختلف آسیب های فراروی حوزویان را شناسایی و نسبت به چگونگی مقابله با آن، اقدامات کارشناسی صورت گرفته است.
حجت السلام و المسلمین داستانی در بخش دیگری از این گفت و گو بازرسی های موردی و تخصصی از معاونت ها و دفاتر و مدارس را از جمله وظایف این دفتر عنوان کرد و گفت: بسیاری از بازرسی ها موردی است و بازرسی نوبه ای در درجه بعدی قرار دارد.
وی با اشاره به حساسیت رسالت حوزویان در نظام جمهوری اسلامی اظهار داشت: در شرایطی که دشمن با جنگ نرم به جنگ نظام اسلامی آمده است، حفظ و صیانت از کیان حوزه امری بسیار مهم و ضروری است.
حجت الاسلام و المسلمین داستانی تحقیق در مورد جذب علاقه مندان به حضور در حوزه را از دیگر فعالیت های دفتر نظارت عنوان کرده و گفت: با توجه به این که حضور افراد متعهد، مومن و وظیفه شناس برای تحصیل در حوزه از گذشته تاکنون در دستور کار است، لذا به همت محققین در این راستا نتایج موثری به دست آمد و از کسانی که به انحای مختلف صلاحیت ورود به حوزه را نداشتند، جلوگیری شد.
مسئول دفتر نظارت حوزه علمیه اصفهان با تاکید بر حفظ خط قرمز ها اشاره کرد و گفت: با کسانی که در اصول دین، تشیع و ولایت تشکیک داشته و آن را ترویج دهند، به طور کامل برخورد می شود اما نوع برخورد تخریبی نیست، بلکه با استفاده از کارشناسان به طور منطقی صحبت می شود.
نظر شما